Confectii

Am produs pentru:

Program magazin

08:00 - 16:00
Luni ❖ Miercuri ❖ Vineri
09:00 - 17:00
Marti ❖ Joi

Istoric

Firma înfiinţată în 1975 sub denumirea „Întreprinderea de Confecţii” Baia Mare, astăzi S.C. “CONFSTAR” S.A., a devenit  una dintre firmele private cu capital integral românesc, deosebit de importantă în judeţ.

S.C. CONFSTAR S.A. este o firmă specializată în producţia confecţiilor textile (femei si barbati). Echipa noastră a crescut şi s-a specializat în mod constant, prezentându-ne ca un brand ce a evoluat în decursul anilor și care în fiecare sezon combină inovația, creativitatea și calitatea oferind clienților săi produsul dorit. Astăzi producem o gama deosebit de diversificata de confectii textile, atât pentru piaţa externă cât si pentru piaţa internă.

Știm că ne recomandă calitatea produselor noastre și de aceea investim în dotări moderne, pentru a putea fabrica confecții textile de excepție. Dispunem astăzi de o dotare tehnologică completă putând realiza orice pretenţie în materie de modă.

Alegem cu foarte multă atenţie ţesăturile, suntem atenţi la schimbările şi trendurile din lumea modei pentru a ţine pasul cu aceasta, participăm la târguri de profil importante pentru a fi la curent cu toate cerinţele şi sugestiile clienţilor şi colaboratorilor noştri.

Oferim clienților noștri posibilitatea de a alege producția în sistem lohn sau export direct, precum și o gamă largă de servicii.


Suntem constanţi, perseverenţi, perfecţionişti !

Dotari

Departament CAD

Software Lectra si Gemini

Plotter

Croi

Masini semiautomate de spanuit

Banzic

Masina de termocolat Veit

Pressing

Prese mese de calcat si generatoare Veit

Productie

Masini simple Durkopf

Masini speciale

Automat de buzunare Juki

Masina AMF

Masini special cusatura Columbia 

Butoniere usoare si grele

Masini de montat maneci

Masini de strobel

Masina levis

Masini cu 2 ace

Contact

Adresa: Bulevardul-Republicii nr. 2, 430264, Baia Mare

Tel: 0262-219776 

Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Detalii Accept Refuz