Confstar

Termeni și condiții

Bine ați venit la Confstar!

Vă rugăm să citiți cu atenție acești Termeni și Condiții înainte de a utiliza website-ul nostru și de a efectua achiziții. Utilizarea acestui website implică acceptarea dumneavoastră necondiționată a acestor termeni. Dacă nu sunteți de acord cu acești termeni, vă rugăm să nu utilizați acest website.

  1. Utilizarea website-ului

1.1. Utilizarea acestui website este permisă doar pentru scopuri legale și conforme cu acești Termeni și Condiții.

1.2. Nu sunteți autorizat să copiați, reproduceți, distribuiți sau modificați conținutul acestui website fără permisiunea noastră prealabilă și scrisă.

  1. Achiziții

2.1. Prin plasarea unei comenzi pe website-ul nostru, confirmați că sunteți de acord să achiziționați produsele sau serviciile respective la prețurile indicate, împreună cu eventualele taxe și costuri de livrare aplicabile.

2.2. Ne rezervăm dreptul de a refuza sau de a anula o comandă în orice moment din diverse motive, inclusiv indisponibilitatea produselor sau erori în prețuri.

  1. Livrare

3.1. Livrarea produselor se va face în conformitate cu opțiunile și informațiile furnizate în procesul de comandă. Ne străduim să respectăm termenele de livrare estimate, dar acestea pot varia în funcție de diverse circumstanțe.

3.2. Riscul deteriorării sau pierderii produselor se transferă către dumneavoastră în momentul livrării.

  1. Returnări și Rambursări

4.1. Politica noastră de returnare și rambursare este detaliată pe pagina [Politica de Returnare și Rambursare]. Vă rugăm să consultați această pagină pentru informații complete.

  1. Proprietate Intelectuală

5.1. Toate drepturile de proprietate intelectuală asupra conținutului acestui website, inclusiv text, imagini, logo-uri, sunt deținute de Confstar sau de titularii săi legitimi.

  1. Limitarea Răspunderii

6.1. Utilizarea acestui website se face pe propriul risc. Nu garantăm că acest website va fi întotdeauna disponibil sau fără erori.

6.2. Nu suntem responsabili pentru nicio pierdere sau daună rezultată din utilizarea acestui website sau din imposibilitatea utilizării sale.

  1. Modificări ale Termenilor și Condițiilor

7.1. Ne rezervăm dreptul de a modifica acești Termeni și Condiții în orice moment. Orice modificări vor intra în vigoare imediat după publicarea lor pe website-ul nostru.

Dacă aveți întrebări sau preocupări cu privire la acești Termeni și Condiții, vă rugăm să ne contactați la adresa info@confstar.ro.

Mulțumim că ați ales Confstar!